Έλλη Παπαδοπούλου BSc, MBA | Leading Mind Speaker

 

Είμαι η ‘Ελλη Παπαδοπούλου, ιδρύτρια της In Vivo Fertility®, trainer & NLP developer στην nlpgreece® & επιστημονικός συνεργάτης του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών.

Απόφοιτος Ψυχολογίας (BSc Psychology, University of London) με MBA στο City University Business School, εργάστηκα σε πολυεθνικές εταιρείες εταιρικής επικοινωνίας στο Λονδίνο και την Αθήνα, για 15 δημιουργικά χρόνια.

​Δραστηριοποιούμαι στο χώρο της ψυχο-κοινωνικής υποστήριξης και του ανθρώπινου δυναμικού και φιλοδοξώ να παραμείνω για πάντα ‘μαθήτρια’.

Φροντίζω να ανανεώνω συνεχώς την ακαδημαϊκή και βιωματική μου ‘βαλίτσα’: με μεταπτυχιακές σπουδές στο Coaching (ΕΚΠΑ), η πιστοποίηση μου ως NLP Global Trainer & Consultant από το NLP University, Santa Cruz, California, αποτελεί κομβικό σημείο της προσωπικής και επαγγελματικής μου εξέλιξης.

Πιστοποιημένη trainer στο Τραύμα και τη Μετα-τραυματική Αγχώδη Διαταραχή (PTSD) από τη Meta International Inc., εργάζομαι για την πρόληψη και τη διαχείριση του, με ιδιαίτερη έμφαση στο Αναπαραγωγικό Τραύμα.

Εξειδίκευση και πάθος μου είναι ο χώρος της Γονιμότητας, της Υπογονιμότητας και της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. Είμαι ιδρύτρια της In Vivo Fertility® και δημιουργός του ομώνυμου συστήματος-προγράμματος, με αποστολή την ψυχοκοινωνική υποστήριξη ατόμων, ζευγαριών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν προκλήσεις γονιμότητας καθώς και την εκπαίδευση των θεραπευτικών ομάδων που στέκονται δίπλα τους. Με αυτή μου την ιδιότητα, είμαι επιστημονικός συνεργάτης στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Πιστεύω βαθιά ότι η Γονιμότητα εκτός από στάδιο ζωής είναι και στάση ζωής. Το Γόνιμο Mindset μπορεί να διευρύνει τον τρόπο που σκεπτόμαστε, νιώθουμε και ενεργούμε.

Με τις δράσεις μου στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, πρεσβεύω την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και τη μεταλαμπάδευση του ΜΑΖΙ ως προς τις προκλήσεις Γονιμότητας. Στο χρόνο που δεν ‘ζω και αναπνέω’ Γονιμότητα, απολαμβάνω κάθε μορφή τέχνης, με ιδιαίτερη αδυναμία στο θέατρο, την κλασσική μουσική και τα εικαστικά. Λατρεύω να ταξιδεύω και να γνωρίζω νέους τρόπους, πολιτισμούς και ανθρώπους και χαίρομαι την παρέα αγαπημένων φίλων.

Θα είναι χαρά μου να έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε πώς το In Vivo Fertility μπορεί να υποστηρίξει το δικό σας ταξίδι Γονιμότητας. Κάντε κράτηση για τη δωρεάν 30λεπτη exploration session σας εδώ

Μάθετε περισσότερα για το Γόνιμο Mindset & το In Vivo Fertility εδώ

 

 

Υπηρεσίες Ομιλητή

Ιδρύτρια της In Vivo Fertility®, Προγράμματα Ατομικής Συμβουλευτικής, Ομάδες & Mastermind Groups Γονιμότητας, Mindset trainings & Workshops, Σύμβουλος σε Μονάδες Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, Fertility Advocate & Public Speaker

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Γονιμότητα, Υπογονιμότητα και Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή: Tί διαφορά μπορεί να κάνει το Γόνιμο Mindset στο αποτέλεσμα μας;

Αίθουσα

Stage D

Ημερομηνία και Ώρα

12/02/2022 13:00

Επικοινωνία

+306972965654
+302109671415