Ελίνα Μαξούρα | Leading Mind Speaker

 

Η Ελίνα Μαξούρα, Life, Business, Executive Coach/Mentor/ Trainer/Speaker είναι ο άνθρωπος που θα σε βοηθήσει να σχεδιάσεις και να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου.

Το 2016 ίδρυσε τη Lelaki Coaching και μέσα από τα σεμινάριά της, τις ατομικές συνεδρίες καθώς και τις εθελοντικές δράσεις που διοργανώνει, με όχημα το τρίπτυχο coaching-mentoring-training, έχει οδηγήσει εκατοντάδες ανθρώπους, δεκάδες επιχειρήσεις και εθελοντικούς οργανισμούς στο να αποκτήσουν επίγνωση, εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, να ανακαλύψουν τις επιλογές τους, να βελτιώσουν την επικοινωνία τους, να οργανώσουν τα βήματά τους και να φτάσουν στην επιτυχία, ακόμα και σε συνθήκες «κόντρα σε όλες τις πιθανότητες»!

Πριν τη Lelaki Coaching εργάστηκε πάνω από 18 χρόνια ως σύμβουλος έργων πληροφορικής, senior software consultant και υλοποίησε τη μηχανογράφηση εκατοντάδων επιχειρήσεων.

Σπούδασε Πληροφορική, Coaching, Συμβουλευτική, Mentoring, CBT, Εκπαίδευση Ενηλίκων. Είναι πιστοποιημένη Life Coach – Πανεπιστήμιο Αιγαίου και Executive Coach – Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Έχει εξειδίκευση στο Group &Team Coaching.

Είναι μητέρα δυο φοιτητών, μιλάει αγγλικά, παίζει τένις και είναι ενεργή εθελόντρια. Πιστεύει στην ομαδικότητα, στην επικοινωνία και στην προσφορά.

Έχει διατελέσει υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού του εθελοντικού οργανισμού «Διαβάζω για τους Άλλους».

Είναι soft skills trainer της Curious IQ, Approved Trainer του ευρωπαϊκού προγράμματος Consumer Law Ready,

Μέλος του International Society of Females Professionals, Πρόεδρος του Ομίλου Toastmasters Πειραιά,

μια από τις μέντορες και trainers του οργανισμού Women on Top και

Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Συμβουλευτικής Coaching Mentoring Ελλάδας, HCCMA.

Τα τρία προηγούμενα χρόνια έχει δημιουργήσει και συντονίσει πάνω από εκατό μοναδικά σεμινάρια, ομιλίες, workshops, όπως:

“Dating YourSelf”

“Branding YourSelf”

“Level Up your Coaching Skills”

«Θ.Ε.Σ.Ε. τη ζωή σου σε άλλη βάση»

“Coaching Groups”

“Coach your business to success”

«Evaluate to motivate”

“Lead with Growth Mindset & Resilience”

Έχει λάβει μέρος ως ομιλήτρια σε πολλές ημερίδες, συνέδρια, όπως: «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ-COACHING», Εργαστήριο Οικονομικής Γεωγραφίας, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Χωροταξικού Σχεδιασμού  & ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ», Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και διοργανώσεις όπως τα HCCMA-Coacning on the Go και TEDxAthens2018.

Αγαπά τη δια βίου μάθηση και τη συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση σε όλους τους τομείς της ζωής! Θα χαρεί να σε συναντήσει στην lelaki.eu για να μοιραστείτε ιδέες και να σχεδιάσετε το προσωπικό σας πλάνο για να ζείτε τη ζωή, προσωπική και επαγγελματική, που εσείς θέλετε!

Μάθετε περισσότερα εδώ

Υπηρεσίες Ομιλητή

Life, Business, Executive
Coaching
Mentoring
Training
σε ατομικές και ομαδικές συνεδρίες
Εξειδικευμένα σεμινάρια ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας

Προσφορά

22% έκπτωση σε οποιοδήποτε workshop, σεμινάριο ή πακέτο ατομικών συνεδριών

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Η αναπτυξιακή νοοτροπία, το προσωπικό σύστημα μάθησης και η υιοθέτηση αλλαγών, οδηγούν στην μέγιστη απόδοση του οργανισμού.

Αίθουσα

Stage C

Ημερομηνία και Ώρα

12/02/2022 19:00

Επικοινωνία