Έλενα Σταματίου | Leading Mind Speaker

 

Είμαι η Έλενα Σταματίου, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια Mindfulness , με σπουδές στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) από όπου έλαβα Certificate in Coaching με πιστοποίηση από το Διεθνή Οργανισμό «Association for Coaching International” (AC Accredited) με έδρα το Λονδίνο ενώ επιπρόσθετα διαθέτω Certificates στο “Life Coaching” και “Mindfulness” (CPD Accredited) από αναγνωρισμένη Ακαδημία του Ην. Βασιλείου και Certificate In the Science of Well-Being από το Yale University.

Οι αρχικές μου σπουδές ήταν στη Διοίκηση Επιχειρήσεων κι εργάστηκα για 20 και πλέον έτη σε διευθυντικές θέσεις στον Τραπεζικό και χρηματοοικονομικό τομέα. Είμαι διοικητικό στέλεχος σε οικογενειακές επιχειρήσεις και έχω ιδρύσει την δική μου επιχείρηση στο χώρο της μόδας με πωλήσεις σε όλο τον κόσμο.

Μέσα από αυτές τις πολύ δύσκολες και ψυχικά απαιτητικές συνθήκες εργασίες, ήρθαν και πολλές συνειδητοποιήσεις. Κυρίως ότι δεν ήμουν ευχαριστημένη με τη ζωή μου κι ότι παρά την πολύ επιτυχημένη εξωτερική μου εικόνα, στο μυαλό μου τριγυρνούσαν σκέψεις όπως «Απλά στάθηκα τυχερή», «Δεν είμαι αρκετά καλή», «Όλοι οι άλλοι είναι καλύτεροι από εμένα».

Έτσι ξεκίνησε το προσωπικό μου ταξίδι στην εξερεύνηση του εαυτού μου, των επιθυμιών μου και των δυνατοτήτων μου, τα οποία ήταν πραγματική αποκάλυψη για εμένα κι άλλαξαν τελείως τη ζωή μου.

Έγινα σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης γιατί μεγάλο μέρος αυτού που είμαι βαθιά μέσα μου, είναι η επιθυμία μου να μεταδώσω όσα έμαθα σε όσους πιο πολλούς μπορώ με στόχο να τους βοηθήσω να ζήσουν τη ζωή τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πιο ήρεμοι, πιο δυνατοί, πιο «αφυπνισμένοι».

Εάν ψάχνεις κι εσύ κάτι τέτοιο, δεν χρειάζεται να το περάσεις μόνη σου.

Θα χαρώ να είμαι δίπλα σου μέσα από ατομικές ή ομαδικές συνεδρίες.

Μέσα από τα άρθρα μου στο blog μου αλλά και μέσα από τα podcast μου στο κανάλι μου στο YouTube (MindfulCoachingNow) ελπίζω να βρεις κάποιες απαντήσεις στα εσωτερικά σου ερωτήματα.

Δείτε περισσότερα εδώ 

Υπηρεσίες Ομιλητή

Ατομικές συνεδρίες coaching
Ατομικές συνεδρίες mindfulness για μείωση άγχους
Ομαδικές συνεδρίες
Προγράμματα προσωπικής ενδυνάμωσης, ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης, επίτευξης στόχων, μείωσης στρες και ενεργοποίηση του Νόμου της Έλξης

Προσφορά

Πρόγραμμα 7 συνεδρίων mindfulness μείωσης άγχους 360 Ευρώ
Πρόγραμμα 6 ατομικών συνεδρίων 320 Ευρώ.

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Καθημερινός σεξισμός: Η σημασία της αυτογνωσίας στην αντιμετώπιση του

Αίθουσα

Stage B

Ημερομηνία και Ώρα

19/02/2022 20:00

Επικοινωνία

210 6821673