Έφη Στεργιάδου MSc | Leading Mind Speaker

 

Η Έφη Στεργιάδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, σπούδασε γενική οδοντιατρική στο Commenius University στη Σλοβακία, ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στην αισθητική οδοντιατρική και την εμφυτευματολογία στην Αθήνα και στο τμήμα στοματολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι υποψήφια διδάκτορας στην Στοματολογια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και διατηρεί ιατρείο στην Θεσσαλονίκη, όπου παρακολουθεί τους ασθενείς της.

Ασχολείται διεξοδικά με τα συστηματικά νοσήματα με εκφράσεις στο στόμα (δερματολογικά, αυτοάνοσα, κληρονομικά νοσήματα), όπως και στην ογκολογία στόματος αλλά και στα ψυχοσωματικά νοσήματα με εκφράσεις στη στοματική κοιλότητα.

Πρεσβεύει  την ιπποκρατική αρχή ότι “πηγή κάθε ασθένειας είναι η στεναχώρια” και γι αυτό πέρα από την επίλυση του υποκειμένου συστηματικού νοσήματος του κάθε ασθενή, εστιάζει και στην ψυχολογία και στην εξισορρόπηση της, και βοηθάει τους ασθενείς, στην εξασφάλιση της ποιότητας της καθημερινότητας τους.

Διαθέτει προσωπική ιστοσελίδα όπου λύνει τις απορίες των ασθενών της για διάφορα προβλήματα στοματικής υγιεινής και δίνει συμβουλές τόσο για τη σωστή υγεία όσο και για την διαβίωση και την ψυχολογία τους. Στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θίγει διάφορα προβλήματα υγείας κατά καιρούς και δημιουργεί  ερωταπαντήσεις σχετικά με αυτά.

Δείτε περισσότερα εδώ 

Υπηρεσίες Ομιλητή

Στοματολογία
Oδοντιατρική
Aισθητική οδοντιατρική
Eμφυτευματολογία

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Καταστάσεις του στόματος, ως έκφραση της ψυχολογίας μας

Αίθουσα

Stage D

Ημερομηνία και Ώρα

13/02/2022 14:00

Επικοινωνία