Δημήτρης Μητράκος | Leading Mind Speaker

O Δημήτρης Μητράκος είναι ο Ιδρυτής της εταιρείας Yamas η οποία, από το 2012, πρωτοπορεί με τα ελληνικά της προϊόντα στα ράφια μεγάλων καταστημάτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. (Yamas Drinks, Yamas Ice Tea, Yamas Pure Aloe Vera). Aπό το 2021 την διανομή των yamas ice tea, την ανέλαβε η WS KAROULIAS, η μεγαλύτερη εταιρεία στον χώρο.

Είναι επίσης εισηγητής του προγράμματος «Beyond Exports» του IST College,παρουσιάζοντας το πρώτο εξειδικευμένο και πιστοποιημένο 2μηνο σεμινάριο εξαγωγών και διεθνούς εμπορίου στην Ελλάδα.

Επιπλέον, έχει δημιουργήσει ένα premium E.V.Oil σε πολυτελή μοναδική συσκευασία. Το Poqa Olive Oil δεν απευθύνεται σε μαζικές αγορές λιανικής, αλλά σε πελάτες υψηλής ποιότητας.- Galeries Lafayette, Harrods κ.λπ.

Η εργασιακή του εμπειρία 18 ετών εκτείνεται κυρίως στον τομέα των Πωλήσεων / επιχειρηματικής ανάπτυξης / δικτύωσης με εξειδίκευση στη διαπραγμάτευση και ανάπτυξη χρηματοοικονομικών / ασφαλιστικών υπηρεσιών και νέων προϊόντων ποτών. Επίσης έχει ασχοληθεί με τον ασφαλιστικό/τραπεζικό κλάδο με επιτυχία ως Team & Sales Manager και η πελατεία του αφορούσε εταιρείες και ιδιώτες. Ήταν επικεφαλής του τμήματος επιχειρηματικής ανάπτυξης υπηρεσιών εταιρειών πληροφορικής στην Ελλάδα για 4 χρόνια με εξειδίκευση στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Υπηρεσίες Ομιλητή

Iδρυτής της εταιρείας Yamas Eισηγητής του προγράμματος «Beyond Exports» του IST College

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Ευελιξία στο Επιχειρειν – Πώς να μην σταματάς να δημιουργείς

Αίθουσα

Stage C

Ημερομηνία και Ώρα

12/02/2022 13:00

Επικοινωνία