Δημήτρης Δημητριάδης | Leading Mind Speaker

 

O Δημήτρης “εξερευνά” το μέλλον και εντοπίζει τις τάσεις και τις νέες τεχνολογίες που  διαμορφώνουν τον κόσμο. Αποστολή του είναι να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε πως θα λειτουργούν η κοινωνία, οι ανθρώπινες σχέσεις και οι επιχειρήσεις στο μέλλον.

Στις ομιλίες του επικοινωνεί μια θετική, αλλά ταυτόχρονα ρεαλιστική πλευρά του μέλλοντος και του τρόπου που οι αναδυόμενες τεχνολογίες θα αλλάξουν την καθημερινότητά μας. Έχει βρεθεί στη σκηνή των TEDxAUEB, TEDxUOM, SocialMediaWeek, Digital Communications Network απαντώντας σε ερωτήματα που ορίζουν την ανθρωπότητα  σχετικά με την Τεχνητή νοημοσύνη, το Βlockchain και το 3D printing, τη σχέση ανθρώπου – μηχανών αλλά και πώς αλλάζουν οι τομείς της εκπαίδευσης, των κατασκευών, της ιατρικής και άλλοι.

Για τον Δημήτρη, η ανθρώπινη επικοινωνία είναι πάντα στο επίκεντρο. Με ακαδημαϊκό υπόβαθρο στο marketing και τον σχεδιασμό ενεργοποιήθηκε στον κόσμο του digital marketing πριν καν δημιουργηθεί το Facebook, και πολύ σύντομα ασχολήθηκε με την επικοινωνία και το storytelling. Διδάσκει Digital Marketing Analytics & AI στο CITY College – University of York Europe Campus και είναι συνιδρυτής των ΤheFutureCats, ενός ολοκληρωμένου digital marketing agency, καθώς και της”ΕνΣΥΝαίσθηση” μιας πλατφόρμας εθελοντισμού που στοχεύει στην αξιοποίηση crowdfunding για να εξυπηρετήσει απευθείας ανάγκες άστεγων ανθρώπων.

Funfact : Ασχολείται με το τρίαθλο και έχει τερματίσει το Ironman 70.3 Greece με 90 μέρες προπόνηση για ένα στοίχημα.

Funfact: Είναι αμφίχειρας και αυτό τον βοήθησε να ξεγελάει του δασκάλους του στο δημοτικό

Funfact: Εδώ και 5 χρόνια εκπαιδεύει ένα avatar τεχνητής νοημοσύνης για να δίνει συμβουλές στην ανιψιά του όταν εκείνος δεν θα είναι εκεί.

Funfact : Όταν δεν ασχολείται με τον ψηφιακό κόσμο, παίζει ούτι.

δείτε περισσότερα εδώ

Υπηρεσίες Ομιλητή

Διδασκαλία Digital Marketing Analytics & AI στο CITY College – University of York Europe Campus
Συνιδρυτής των ΤheFutureCats, ενός ολοκληρωμένου digital marketing agency
Συνιδρυτής της “ΕνΣΥΝαίσθηση” μιας πλατφόρμας εθελοντισμού που στοχεύει στην αξιοποίηση crowdfunding για να εξυπηρετήσει απευθείας ανάγκες άστεγων ανθρώπων.

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Ο κόσμος το 2049 – Μπορούμε να πάρουμε απαντήσεις από το μέλλον;

Αίθουσα

Stage D

Ημερομηνία και Ώρα

20/02/2022 10:00

Επικοινωνία