Χριστίνα Γαλάνη | Leading Mind Speaker

 

Η Χριστίνα είναι Εργασιακή Ψυχολόγος (MSc University of Nottingham, UK), εκπαιδεύτρια στελεχών και πιστοποιημένη Business coach (ICF). Έχει πιστοποιηθεί στην Εκπαίδευση Αποτελεσματικού Γονέα (Gordon Hellas), στη Νευροφυσιολογία του Στρες και των συναισθημάτων, καθώς και σε τεχνικές Mindfulness.

Έχει εργαστεί για 8 χρόνια ως Customer Service Manager και για 5 χρόνια ως Cluster HR Manager σε Δανέζικη πολυεθνική εταιρία του Ναυτιλιακού χώρου.

Τα τελευταία χρόνια έχει ιδρύσει την εταιρία The Bright Side, που έχει ως σκοπό της να βοηθήσει όλο και περισσότερους ανθρώπους να ανακαλύψουν την φωτεινή πλευρά τους και να την αξιοποιήσουν για να καλλιεργήσουν καλύτερη ψυχική υγεία, πληρότητα στην εργασία, και ζεστές, ειλικρινείς σχέσεις.

Η Χριστίνα παρέχει υπηρεσίες ως ψυχολόγος, εκπαιδεύτρια επαγγελματιών και Business coach στο δικό της γραφείο και εξειδικεύεται κυρίως στα πεδία της Διαχείρισης καριέρας, Συναισθηματικής Νοημοσύνης, Διαχείρισης Στρες και Ηγεσίας. Επίσης παρέχει ψυχοθεραπευτική πλαισίωση και συμβουλευτική ατομικά, σε ζευγάρια και σε ομάδες.

Έχει εκπαιδεύσει πάνω από 1000 στελέχη από τον χώρο της Ναυτιλίας, της Εκπαίδευσης, του Τουρισμού, των Ασφαλειών και των Φαρμακευτικών εταιριών. Η Χριστίνα είναι επίσης συνεργάτης ψυχολόγος στην εταιρία Treasure Lab (Coaching & Leadership development) καθώς και στην Hellas EAP (Employee Assistance Programs). Έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή της στο Solution Focused Coaching (ICF-accredited course) από τους Solution Surfers, ενώ παράλληλα ολοκληρώνει την Συστημική Εκπαίδευση στην Ψυχοθεραπεία που πραγματοποιείται στο Ινστιτούτο Συστημικής Εκπαίδευσης, Έρευνας και Ψυχοθεραπείας του Λόγω Ψυχής.

Υπηρεσίες Ομιλητή

Εργασιακή Ψυχολόγος
Eκπαιδεύτρια στελεχών
Business coach

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Η Συναισθηματική Νοημοσύνη στον χώρο εργασίας: ο ρόλος της μάθησης & της νευροπλαστικότητας

Αίθουσα

Stage B

Ημερομηνία και Ώρα

17/02/2022 19:00

Επικοινωνία

2107621747
6949471670