Αθανάσιος Στεργίου MBA | Leading Mind Speaker

 

 

Ο Αθανάσιος γεννήθηκε στην Αθήνα τον Ιούλη του 1979. Με σπουδές Bsc, MBA στην Αγγλία, έχει μια πορεία 20+ ετών σε πολυεθνικές και ελληνικές επιχειρήσεις σε Αγγλία, Γερμανία και Ελλάδα, σε τομείς Πωλήσεων, Marketing, Business Development και Συμβουλευτικής.

Στο ταξίδι της Προσωπικής Ανάπτυξης, μετά από εκπαίδευση πιστοποιημένων σπουδών από Αμερική, Αγγλία και Ελλάδα σε Ολιστικό Life Coaching, Wellbeing, Θετική Ψυχολογία, Master NLP, CBT, Advanced Hypnosis, Ψυχολογία & Συμβουλευτική πέραν άλλων, βρήκε τον τρόπο να ανακαλύψει τον αληθινό σκοπό, την εσωτερική δύναμη και τον τρόπο επανασύνδεσης μέσα μας. Έκτοτε βοηθά τους ανθρώπους να γίνουν πραγματικά η καλύτερη τους εκδοχή, τόσο για τον εαυτό τους όσο & για αυτούς που αγαπούν, ζώντας τα όνειρά τους και βοηθώντας την ανθρωπότητα να αναβαθμιστεί σε μια πιο συλλογική και ενωμένη Συνειδητότητα.

Υπέρμαχος της Ουμανιστικής Ψυχολογίας λειτουργεί μέσα από το Αρχέτυπο του Ήρωα. Έχει εκδώσει δύο βιβλία, αρθρογραφεί για την Εναλλακτική Δράση και την Εναλλακτική Ατζέντα, διατηρεί το κανάλι Coach of Heroes στο YouΤube, είναι εισηγητής σεμιναρίων, οργανωτής εκδηλώσεων και retreat και πραγματοποιεί συνεδρίες ατομικά και ομαδικά διά ζώσης ή διαδικτυακά τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και εταιρικό.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Υπηρεσίες Ομιλητή

Εισήγηση σεμιναρίων
Oργάνωση εκδηλώσεων και retreats
Ατομικές και ομαδικές συνεδρίες
Συγγγραφέας
Αρθρογράφος

Προσφορά

Πακέτο 8 ατομικών συνεδριών σε 1 μήνα 280€

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Η Εξίσωση Δύναμης

Αίθουσα

Stage B

Ημερομηνία και Ώρα

12/02/2022 19:15

Επικοινωνία

6932499119