Αποστολία Βασιλείου | Leading Mind Speaker

 

Η Αποστολία Βασιλείου, σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες, στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολήθηκε με τον κόσμο των επιχειρήσεων, σαν Οικονομολόγος και Σύμβουλος Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού και Οργανωσιακής Υγείας, πάνω από 35 χρόνια.

Είναι:

  • Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Προσωπικής Ενδυνάμωσης. Diploma in Integrative Counseling του Ευρωπαϊκού Οργανισμού  COSCA (Counseling & Psychotherapy in Scotland).
  • Πιστοποιημένη σύμβουλος:

«Ψυχοπνευματικής Ανάπτυξης και Συμβουλευτικής» (Πανεπιστήμιο Αιγαίου).

«Διαπαιδαγώγησης στην Παιδική και Εφηβική Ηλικία» (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

  • Εξειδικευμένη σύμβουλος:

– Συναισθηματικής Νοημοσύνης στην εργασία (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

– Στρατηγικού Management (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

  • Πιστοποιημένη εισηγήτρια επιστημονικών μεθόδων διαλογισμού (mindfulness), που βοηθούν στη:

– Διαχείριση του στρες
–  Πνευματική ευεξία
– Αντιμετώπιση: εντάσεων στο σώμα και στο νου
– Aπελευθέρωση άγχους
– Aποτελεσματικότητα στην εργασία

  • Δημιουργός, σύμβουλος και εκπαιδεύτρια της μεθόδου προσωπικής ενδυνάμωσης και επαγγελματικής ανάπτυξης «9d Shift Code ©».
Τι είναι το σύστημα ¨9d shift code ©¨ mentoring;

Συμβουλευτική ηγετικών στελεχών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το στρατηγικό πλαίσιο της ΕΕ για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία (ΥΑΕ), τις τελευταίες δεκαετίες, οι αλλαγές στον τρόπο εργασίας, έχουν οδηγήσει σε αύξηση του αριθμού των ψυχοκοινωνικών προβλημάτων που σχετίζονται με την εργασία στην Ευρώπη. Ο αυξημένος φόρτος εργασίας, η ανασφάλεια, οι συγκεχυμένες απαιτήσεις από την απόδοση στην εργασία και οι συνεχείς αλλαγές στα εργασιακά δεδομένα αποτελούν ορισμένα παραδείγματα ψυχοκοινωνικών κινδύνων, οι οποίοι έχουν συνέπειες τόσο για την επιχείρηση όσο και για το άτομο.

Οι παραδοσιακές μέθοδοι φαίνεται πως είναι αναποτελεσματικές στην αντιμετώπιση των προβλημάτων παραγωγικότητας και συνεργασίας, στην «αναγκαιότητα» εναλλαγής του προσωπικού (staff turnover) και στον αριθμό των ατυχημάτων, αυξάνοντας το κόστος των επιχειρήσεων. Το σύστημα “9d shift Code ©” είναι είδος πρώτης ανάγκης και παράλληλα ένα εργαλείο στη διάθεση της επιχείρησης και τίθεται στην υπηρεσία της ανάπτυξής της, μέσα από την ανάπτυξη των στελεχών της, «διαβάζοντας – ερμηνεύοντας» τον 9δικό κώδικα δυνατοτήτων των ίδιων, των συνεργατών τους και την μεταξύ τους συμβατότητα.

Αποτελεί πυξίδα εντοπισμού ικανοτήτων και ευκαιριών, αξιοποιώντας τον ίδιο τον άνθρωπο.

Ως “specialist helper”oδηγεί με ασφάλεια, άμεσα και αποτελεσματικά, στον σαφή προσδιορισμό των ταλέντων του έμψυχου κεφαλαίου της επιχειρηματικής μονάδας, στην αποκωδικοποίηση της συμπεριφοράς του και του τρόπου σκέψης του, με στόχο την αξιοποίηση, στο μέγιστο, της παραγωγικότητάς του, της δημιουργίας υγιών εργασιακών σχέσεων εμπιστοσύνης, συνεργασίας και ασφάλειας.

Οι συγκρούσεις, παύουν να αποτελούν το καθημερινό αναπόφευκτο μέρος της λειτουργίας του Οργανισμού και ο εκάστοτε επικεφαλής έχει, πλέον, την ικανότητα να καθοδηγεί εποικοδομητικά, στην ποιοτική και μέγιστη απόδοση και ευημερία όλων των μερών και του συνόλου.

Ενισχύει την ανθεκτικότητα στις αλλαγές, πολλαπλασιάζει τα κίνητρα για εργατικότητα, υπευθυνότητα, δέσμευση και αποτελεσματικότητα με στόχο την ευημερία αλλά και την ανάπτυξη των ατόμων και του Οργανισμού.

Με την εφαρμογή σε ατομικό ή σε στελεχιακό επίπεδο του εξειδικευμένου συστήματος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης “9d shift Code ©”, αναδεικνύεται ο Ηγέτης μέσα σου.

Ένας ηγέτης που καλλιεργεί και αξιοποιεί τη συναισθηματική του νοημοσύνη, και ακολουθώντας τις προ(σ)κλήσεις των καιρών, είναι σε θέση να καινοτομεί και να εφαρμόζει νέα και επιτυχημένα συστήματα αποδοτικότητας. Μπορεί και είναι σε θέση να διαχειριστεί, με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο, τα συναισθήματά του και  τις καταστάσεις που καλείται να αντιμετωπίσει, δημιουργώντας και αξιοποιώντας τις ευκαιρίες.

Δείτε περισσότερα εδώ 

Υπηρεσίες Ομιλητή

Διευκόλυνση διαχείρισης:
– εργασιακών αλλαγών
– συγκρούσεων στον χώρο της εργασίας
– εργασιακού στρες
– Συμβουλευτική ηγετικών στελεχών
“9d shift code ©” mentoring, για προσωπική ενδυνάμωση και επαγγελματική βελτίωση.

Προσφορά

Συνεδρίες: 20% έκπτωση - Εκπαίδευση στο σύστημα προσωπικής ενδυνάμωσης και επαγγελματικής βελτίωσης "9d shift code ©”: 20% έκπτωση - Ειδικές τιμές στις εταιρείες, για σεμινάρια στα στελέχη τους.

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

9D Shift Code: Η Γνώση των αριθμών, ασφαλής οδηγός προς τη γνώση του εαυτού

Αίθουσα

Stage B

Ημερομηνία και Ώρα

16/02/2022 19:30

Επικοινωνία

6989659896