nlpgreece® - Α. Ευθυμιαδου PhD & Π. Μουζάκη | Leading Mind Speaker

 

Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου PhD

Η Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου, ίδρυσε και διευθύνει την nlpgreece®.
Με σπουδές στην ψυχολογία , Master of Social Science , Ph D σε Human Resource Development , προσεγγίζει συστημικά το δυναμικό των ανθρώπων. Διαθέτει πολυετή πείρα στην εφαρμογή του συστήματος Νευρο-Γλωσσικού Προγραμματισμού ,NLP, για επαγγελματική διάκριση και προσωπική αποτελεσματικότητα και συνεισέφερε στον εμπλουτισμό του μοντέλου the Synolic® approach to human resource development.

Ως NLP Master Trainer, μετέχει ενεργά στο έργο του NLP University Santa Cruz California, αναφορικά στη συνεχή μελέτη της διακριτής αποτελεσματικότητας και στον σχεδιασμό και
εφαρμογή καινοτόμων προσεγγίσεων που στοχεύουν στην ανάπτυξη ποιοτικότερου τρόπου σκέψης (mindset) για τη διαχείριση αλλαγών, υιοθέτηση νέων ρόλων, αντιμετώπιση και
ανάληψη προκλήσεων.

Είναι μέλος του Global NLP Training & Consulting Community (GTC), European Board of NLP (EBNLP), NLP World Leadership Summit, European Association of NLPt , Research & Recognition Board και στοχεύει στην συνεργασία με επιστημονικές κοινότητες για τη συνεχή άντληση συμπερασμάτων αναφορικά σε εφαρμογές και στην εξειδίκευση του συστήματος NLP σε επαγγελματικούς κλάδους. Επίσης είναι μέλος της επιτροπής ασφαλείας και προστασίας μελών Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.

Ακαδημαϊκά projects όπου εφαρμόζει το σύστημα Neuro – Linguistic Programming περιλαμβάνουν, Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (EKΠA) – Οδοντιατρική σχολή – Το NLP στη δυναμική της ανάπτυξης δεξιοτήτων επικοινωνίας για τους Οδοντιάτρους , Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Μεταπτυχιακό πρόγραμμα CSAP – Το σύστημα NLP σε συστήματα συνολικής προσέγγισης στην Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού και στην τεχνολογία της αλλαγής , Πανεπιστήμιο Αιγαίου – Nευρο Γλωσσικός Προγραμματισμός (NLP ) Bασικές δεξιότητες , HEC – Paris, Executive Coaching program – The Socratic methodology in Diagnostic /Coaching questions.

Στο συγγραφικό της έργο περιλαμβάνονται τα βιβλία «NLP – Η απομυθοποίηση» και «Παρ’το αλλιώς» καθώς και The Risk of Ambiguity in Metaphors, Journal of Experiential Psychotherapy, Vol 21, No 4, Dec 2018.

Πέγκυ Μουζάκη

Η Πέγκυ Μουζάκη ανήκει στο δυναμικό των NLP Trainers της nlpgreece®, ξεκινώντας την επαγγελματική της πορεία στον τραπεζικό χώρο με πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια πάνω στην Τραπεζική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση και στην Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Μετά την επιτυχημένη 23χρονη πορεία στο χώρο αυτό και συνδυάζοντας την εμπειρία της με τις σπουδές της, επέλεξε να επικεντρωθεί στον παράγοντα «Άνθρωπο», τις δυνάμεις του και την ανάπτυξη δεξιοτήτων που τον οδηγούν στην πληρότητα, την αποτελεσματική επικοινωνία και την ευζωία.

Με πιστοποιημένα προγράμματα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και προκειμένου να θεμελιώσει τις επαγγελματικές της γνώσεις της στη συμβουλευτική, απέκτησε το Diploma on Evidence – Based Coaching πιστοποιημένο από το European Mentoring & Coaching Council (EMCC) και το Association for Coaching (AC).

Στην συνέχεια προχώρησε τις σπουδές της στο σύστημα του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού στην nlpgreece® και είναι πιστοποιημένη NLP Trainer από το NLP University Santa Cruz of California.

Παράλληλα πιστοποιήθηκε ως Access Consciousness Bars Facilitator και Rapid Personal Transformation Therapist και έχει αναπτύξει μία ολιστική μεθοδολογία γύρω από την ευζωία.

Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Η Αρχιτεκτονική της Προσωπικής Ελευθερίας», μέλος του συλλόγου HCCMA, πιστοποιημένη εθελόντρια του ΕΕΣ, μέλος της εθελοντικής ομάδας Hopeaholics και μέλος του σωματείου Mentoria.

 

Υπηρεσίες Ομιλητή

NLP – Mindset Education:
– NLP University Certification studies
– Εξειδικευμένα προγράμματα σε προσωπική εξέλιξη, επαγγελματική διάκριση, συμβουλευτικη, υγεία κι ευεξία, εκπαίδευση και οικογένεια
– Ατομικές συνεδρίες

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Τα Συναισθήματα ως μυστικοσύμβουλοι στην επίτευξη στόχων με το σύστημα NLP

Αίθουσα

Stage B

Ημερομηνία και Ώρα

15/02/2022 21:00

Επικοινωνία

2106233450-452