Βίκυ Χαντζή | Leading Mind Host

Η Βίκυ Χαντζή είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της τηλεόρασης του ALPHA. Εργάζεται στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στα περιοδικά 23 χρόνια. Έχει σπουδάσει ΜΜΕ & Επικοινωνία καθώς επίσης και Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP) στην NLP GREECE.

Ασχολείται ενεργά με το Life Coaching και με τη συμβουλευτική ψυχολογία. Είναι πιστοποιημένη NLP Master Practitioner, μέλος του Hellenic Board of NLP & European Board of NLP. Σπούδασε με υποτροφία στον Αμερικανικό Εκπαιδευτικό ¨Ομιλο «The Canfield Training Group”, και είναι πιστοποιημένη Τrainer του προγράμματος «Τhe Success Principles” του κορυφαίου παγκοσμίως Ψυχολόγου και Success Coach Τζακ Κάνφιλντ. #1 συγγραφέα Best Seller των New York Times

Έχει εκπαιδευτεί επίσης στο Ρωσικό Σύστημα ΠΕΠΑ (Σύστημα περαιτέρω ενεργοπληροφοριακής ανάπτυξης). Τα τελευταία 7 χρόνια, σε συνεργασία με τον Εκδοτικό Οίκο ΔΙΟΠΤΡΑ, πραγματοποιεί σεμινάρια, workshops και βιωματικές παρουσιάσεις best seller βιβλίων αυτογνωσίας, με στόχο να βοηθά τους ανθρώπους να βρίσκουν τη δύναμη μέσα τους.

Γνωρίστε όλους τους συντονιστές μας