Εργαλεία άμεσης απελευθέρωσης από τον πόνο με τη χρήση τεχνικών χαλάρωσης και καθοδηγούμενου οραματισμού

Σε αυτό το δίωρο εργαστήριο θα αναλύσουμε τη βαθύτερη αιτία της ύπαρξης του χρόνιου πόνου, τα συναισθήματα που προκαλεί και θα μάθουμε  τεχνικές που μας βοηθούν να μειώσουμε ή και να εξαλείψουμε εντελώς τον πόνο, εργαζόμενοι με τη δύναμη του νου.

Οι τεχνικές αυτές έχουν δημιουργηθεί ύστερα από μελέτη του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης του Παν/μίου της Νέας Υόρκης  (dr John Sarno),  από τη μέθοδο Σίλβα, από τη μακρόχρονη ενασχόλησή μου με τις πολεμικές τέχνες που θεωρούνται το προληπτικό κομμάτι στην επιστήμη του τσι (ενέργειας) καθώς και την εξάσκηση της γιόγκα, μιας πρακτικής με ιστορία 6.000 χρόνων.

Τις τεχνικές αυτές τις διδάσκω στους ασθενείς μου πάνω από 10 χρόνια με πολύ μεγάλη επιτυχία ανεξάρτητα από την αιτία του χρόνιου πόνου (κεφαλαλγίες, ημικρανίες, επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις, μυοσκελετικά προβλήματα όπως οσφυοϊσχυαλγίες, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αρθρίτιδες ακόμα και αυτάνοσα όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα.

______________________

Το Workshop της Ηλιοστάλακτης Κόντου διεξάγεται στο πλαίσιο της εκπαίδευσης του συνεδρίου Leading Minds. Παρακολουθήστε πάνω από 20 κλειστά Workshops καθώς και την Ημερίδα CEOs DAY με ένα VIP εισιτήριο. Δείτε εδώ όλα τα workshops ή κλείστε το VIP εισιτήριό σας