Η τριλογία του Νέου Ηγέτη 

Η ηγεσία είναι μια σειρά ιδιοτήτων που αναζητώνται, ιεραρχούνται και ενίοτε διδάσκονται. Τρία απ’ αυτά, έχουν ιδιαίτερη σημασία για τις εποχές που έρχονται και θα χαρακτηρίζουν τον ηγέτη και την ηγέτιδα της επόμενης μέρας. Ο Νέος Ηγέτης θα είναι:

– Οργανωτής

– Ψηφιακός Διοικητής

– Δημόσιος Ομιλητής

Κάθε μία, από τις ικανότητες αυτές, εφ’ όσον αναπτυχθεί, αλλάζει τελείως τις εκτελεστικές δυνατότητες του ηγέτη και τις προοπτικές της επιχείρησης που υπηρετεί. Αλλάζει επίσης και τις προσωπικές του προοπτικές ως doer & leader. Όλες μαζί, συγκροτούν μια τεράστια δύναμη: την ικανότητα του ηγέτη να επιφέρει την Μεταμόρφωση.

Για κάθε μία από τις ικανότητες αυτές η Mind Ithaca έχει αναπτύξει μεθόδους consulting & training – μέρος ακριβώς των οποίων θα παρουσιαστούν στο VIP Workshop. Οι μέθοδοι αυτές είναι:


H μέθοδος Odyssey για την Οργάνωση

Οργάνωση είναι να είσαι οργανικός – δηλαδή ζωντανός. Η μέθοδος Odyssey είναι ένα αστραπιαίο ταξίδι οργάνωσης στις ζωτικές ενότητες της δουλειάς σας. Κι είναι επίσης και μια αποκάλυψη για το πως ​όραμα, έμπνευση και οι ιδέες μπαίνουν σε ένα πλαίσιο και ​μετατρέπονται ​σε σχέδιο, δράση και αποτέλεσμα.

– Organise – Οργάνωση ​& επίλυση προβλημάτων.

– Dο! – Εκτέλεση

– Young – Επιχειρηματικό μοντέλο

– Strategy – Στρατηγική

– Sales – Πωλήσεις

– Experience – Εμπειρία πελατών

– You – Εσείς

H μέθοδος Telemachus για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό

Ψηφιακός κόσμος είναι ο πραγματικός κόσμος. Telemachus είναι η μέθοδος μέσα από την οποία μπορεί κανείς να δει τον έναν μέσα από τον άλλο. “Τηλέμαχος” είναι η συνέχεια της επιχείρησής σας σε έναν νέο κόσμο που, έγκαιρα, θα σας φανεί οικείος.

Στόχος της μεθόδου είναι να βοηθήσει τον εκπαιδευόμενο να κυριαρχήσει στην ψηφιακή μεταμόρφωση ως επαγγελματίας, ως στελέχος και ως άνθρωπος με κατανόηση του κόσμου που έρχεται.

H μέθοδος Ithaca για τη δημόσια ομιλία και την επιχειρηματική παρουσίαση.

Η Ithaca είναι μια εντελώς πρωτότυπη μέθοδος που προσφέρει γνώσεις, παραδείγματα, workshops και οδηγίες για εκείνους που καλούνται να επηρεάσουν άλλους ανθρώπους.

Η Μέθοδος αναδεικνύει τον καλύτερο εαυτό του ομιλητή: αυτόν που οι άλλοι αξίζει να ακολουθούν. Βασίζεται πάνω σε θεμελιώδη αρχέτυπα και κινητοποιεί σε ένα συγκλονιστικό ταξίδι πάνω στις ιδέες, την αυθεντικότητα και τους άλλους ανθρώπους.

Με πρακτικό, χειροπιαστό και πολύ προσωπικό τρόπο καταλήγει σε κάτι πολύτιμο:

στην ικανότητα να συμβαίνουν πράγματα, όταν ο ομιλητής σηκώνεται, κοιτάει τους άλλους, κι αρχίζει να μιλάει. Η ακροστιχίδα της μεθόδου είναι:

– Idea 

– Text 

– Homework 

– Audience

– Contact

– Archetypes

_______________

Το Workshop του Γιάννη Μικρογιαννάκη διεξάγεται στο πλαίσιο της εκπαίδευσης του συνεδρίου Leading Minds. Παρακολουθήστε πάνω από 20 κλειστά Workshops καθώς και την Ημερίδα CEOs DAY με ένα VIP εισιτήριο. Δείτε εδώ όλα τα workshops ή κλείστε το VIP εισιτήριό σας