Έλενα Κοτροκόη  | Leading Mind Speaker

 

H  Έλενα Κοτροκόη είναι Performance Personal / Executive & NLP Coach, Professional Certified Coach,   (ICF–PCC), Πιστοποιημένη Σύμβουλος Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού, NLP Practitioner (ABNLP), Πτυχιούχος Παντείου Πανεπιστημίου, Αρθρογράφος, Trainer & Public Speaker.

Κατέχει, Diploma in Team & Leadership Coaching, ICF, Diploma in Personal & Executive Coaching, ICF, και Advanced Diploma in Professional Coaching Mastery, ICF, με Διαπίστευση PCC από τη Διεθνή Ομοσπονδία επαγγελματιών Coaches ICF.

Eίναι ιδρύτρια της εταιρίας ASSET Coaching Bootcamp, η οποία παρέχει coaching υπηρεσίες (Ατομικές & Ομαδικές Συνεδρίες, εκπαιδεύσεις, σεμινάρια) σε μεμονωμένους ιδιώτες και επαγγελματικές ομάδες δίνοντας έμφαση στην υιοθέτηση συγκεκριμένων στρατηγικών για την επίτευξη της αλλαγής τους, την αύξηση της αποτελεσματικότητάς τους, την εκπλήρωση των δυνατοτήτων τους και την υλοποίηση των στόχων τους.

Είναι μέλος του Global International Coaching Federation και του international Coaching Federation Greece Charter Chapter.

Η Έλενα Κοτροκόη είναι ομιλήτρια σε συνέδρια Coaching και εισηγήτρια σε σεμινάρια με πάνω από 800 ώρες, που αφορούν την ανάπτυξη δεξιοτήτων Αυτογνωσίας, Επικοινωνίας, Συναισθηματικής Νοημοσύνης, Ηγεσίας και Αυτοπεποίθησης. Εργάζεται με team leaders, στελέχη επιχειρήσεων, ιδιοκτήτες μεσαίων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων καθώς και με επαγγελματικές ομάδες μέσα από το χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού, παρέχοντας Team Coaching , Group Coaching ή Ατομικό Coaching (One to One), με στόχο την ανάπτυξη του δυναμικού τους και τη δημιουργία ατόμων και ομάδων υψηλής απόδοσης στη προσωπική και επαγγελματική ζωή.

Είναι απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου, εκπαιδευτικός, πτυχιούχος καθηγήτρια Αγγλικής και Ισπανικής Γλώσσας και Managing Director Εκπαιδευτικού Οργανισμού, όπου εκπαιδεύει καθηγητές στην κουλτούρα coaching και την ενσωμάτωσή της στο περιβάλλον της αίθουσας διδασκαλίας.

Μότο της είναι ότι “η επιτυχία δεν είναι θέμα τύχης, αλλά σχεδιασμού” και βάσει αυτού και του πάθους της  εμπνέει, εκπαιδεύει και καθοδηγεί άτομα και ομάδες που φιλοδοξούν να
κάνουν την αριστεία  και την υπεροχή τρόπο ζωής.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Υπηρεσίες Ομιλητή

Iδρύτρια της εταιρίας ASSET Coaching Bootcamp
Coaching (Ατομικές & Ομαδικές Συνεδρίες, εκπαιδεύσεις, σεμινάρια) σε μεμονωμένους ιδιώτες και επαγγελματικές ομάδες

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

H Δύναμη που Διαμορφώνει το Μέλλον μας

Αίθουσα

Stage B

Ημερομηνία και Ώρα

13/02/2022 11:30

Επικοινωνία

2107249108
6949398951